In ieder mens, ook in JOUW Hart ligt de Essentie van  wat je echt bent.

Deze oerkracht van zelfhelend vermogen, creativiteit en totale zelfbewust-wording wordt de laatste jaren in snel tempo steeds bekender.

In deze Essentie lees: ONZE GODDELIJKE POTENTIE en ONS GEBOORTERECHT ALS MENS op het kunnen creëren van een leven van VOLLEDIGE ZELFEXPRESSIE, GEZONDHEID, RIJKDOM & GELUK, is waar het in beginsel in alle religies om draaide: de mens in staat te stellen dit bovenstaande te bereiken.

Het wakker maken van de Kundalini was voor lange tijd ALLEEN weggelegd voor Boeddhisten en Yogi’s die na JARENLANGE toegewijde meditatie en oefening werden geïnitieerd door een Meester bij wie de Kundalini  al helemaal vrij stroomde.

Dit was niet zonder reden, wanneer de Kundalini energie niet in 1 rechte lijn vrij via de ruggengraat door de kruin chakra heen kan, is de kans groot dat er grote lichamelijke, mentale en emotionele ongemakken ontstaan. In deze fantastische tijd van grote bewustzijns -veranderingen is het gelukkig NU mogelijk om de Kundalini op een VEILIGE  manier helemaal wakker te maken zonder jarenlange voorbereiding.

Ik kan je daarbij helpen, je Kundalini veilig wakker te maken, deze stroomt ook in JOU in heel lichte mate  (Kundalini slaapt, blijft opgerold).  Door jouw lichaam en de chakra’s heen, vindt hij de weg naar boven, om via de kruin het lichaam te verlaten terwijl gelijktijdig opgeslagen ‘issue’s in de  tissue’s’ opgeschoond/ opgebrand worden in alle aspecten van het leven: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Wanneer je een Era of Enlightenment Kundalini Hanger draagt of alleen of gezellig met vrienden of familie in je huiskamer zit in de nabijheid van een Kundalini Systeem, wordt je Kundalini VEILIG ontwaakt, doordat in die mate dat het vuurtje aangewakkerd wordt, in die mate ook het energetisch middenkanaal in de ruggengraat schoongemaakt wordt. De genergetizeerde mineraal producten creëren een opwaartse EN neerwaartse stroming door het lichaam… Het is net alsof je een meester uit het verre oosten altijd gewoon bij je hebt die jouw proces begeleid..

De Kundalini wordt geactiveerd als hij nog slaapt, of krijgt zo’n enorme boost dat je proces (weer) aangewakkerd wordt en versnelt: het Hart wordt geopend, de Mind wordt stil en je gaat Aarden, je begint Stress los te laten, steeds meer en meer, een algemeen welbevinden neemt toe, het hart opent steeds verder, je ervaart meer en meer eenheid en vroeger of later een gevoel van gelukzaligheid zonder reden….Hoe wordt het nog mooier dan dit…?

De GROTE OPSCHONING IN JOUW IS NU IN GANG GEZET.  Alle issue’s en oude patronen die spelen in jou leven en die opgeslagen zitten in de chakra’s worden opgeschoond. Des te meer je het VUURTJE AANWAKKERT hoe GROTER en SNELLER de schoonmaak zal zijn, hoe leger jij wordt hoe meer ruimte je krijgt om nieuwe mogelijkheden te zien in je leven en nieuwe dingen te creëren, doordat je niet meer door de ogen van ‘oude patronen’ (lees: ego-lagen) kijkt.

Ik help jou het Kundalini Vuur goed aan te wakkeren door bij te dragen dat je een goede keus maakt voor een passende Kundalini- Hanger en/of Systeem. Je kan zelf invoelen waar je blij van wordt of als je wil meet ik het graag gratis voor je uit.

Wanneer je nog sneller wilt, helpen wij je graag op 1 van de cursussen die wij geven om jezelf te helpen, door jou te leren zelf je Kundalini vuur goed op te stoken.  Hoe GROTER je KUNDALINI VUUR hoe  MEER ruimte in je HART, je meer leeft vanuit je (goddelijke) ESSENTIE, hoe MINDER (gekwetste) ego-laagjes.

Wat wij vaak terugkrijgen van mensen over de hangers is: “Als ik hem niet om heb mis ik hem” of “Hij voelt als een vriendje”.  Om je proces met gemak te laten verlopen, kan je je hanger af doen voor een paar uur of een paar dagen als er even wat meer loskomt en het niet helemaal prettig meer voelt. Wanneer je de Kundalini Fire 1 & 2 cursussen hebt gevolgd kan je jezelf een sessie geven, die ook nog is heel fijn voelt.

Kundalini alleen voor spirituelen…?…WAT is ‘spiritueel zijn’ en WIE bepaald dat? Als je bezig bent bv met je carrière op te bouwen, of je leeft je leven van alle dag, heb je ook de Kundalini die op ontwaking wacht, DUS de potentie HET EGO op te lossen, te de-attachen van de mind en uit het hart te gaan leven…

In mijn ogen is iedereen spiritueel, het LEVEN ook en GELD ook! Alles is energie, deel van het universum of het al, iedereen kiest (niet kiezen is ook een keus!) en creëert daardoor zijn leven…maar meestal niet vanuit het HART, maar veelal vanuit de MIND het ONDERBEWUSTE of het EGO (bv: slachtoffer, angst, macht/geld spelletjes)

HOE iedereen dus met spiritualiteit bezig is, dus zijn leven creëert onbewust  uit oude patronen of bewust door nieuwe keuzes te maken en in de mate waarin kan sterk variëren. Ben jij je bewust van jouw keuzes?