Kundalini Producten

Era of Enlightenment (EoE) Geenergetizeerde Hangers:

Vogelkristal 24 facetten natuurlijk Quartz: rond 6cm  245 euro

Vogelkristal 24 facetten natuurlijk Amethist: rond 7cm 230 euro


Reikwijdte: de EoE- Hangers stralen ruim 1 meter breed= 2m horizontaal en ruim 5m hoog=10m radius omdat ze rond zijn.

Deze prachtige hangers zijn levende natuurproducten en met de hand geslepen, ze kunnen dus variëren in millimeters en kleur. Dat hangt iedere keer van de uitgegraven edelstenen af die bewerkt worden.

Gewoon door het dragen van deze prachtige geenergetizeerde EoE-hangers stap je je proces in. De Hart energie wordt goed aangewakkerd, wat een licht fijn gevoel teweeg brengt in de hartchakra. Eenzelfde reactie die wij vaak terugkrijgen van mensen is dat ze de hanger zien als  “mijn vriendje”  of  “als ik hem vergeet om te doen mis ik hem”. De EoE -hangers en -systemen aarden, openen het hart en maken het hoofd ‘stil’. Mediteren hoeft niet maar mag wel natuurlijk. De hangers verdiepen meditatie’s, energetische sessie’s bv in het sjamanisme, engelenenergie, white time healing, tantra, reiki enz enz… als je ze meeneemt naar een vipassana-, stilte-, wandel-, meditatie- retraite etc. worden processen aanzienlijk verdiept, vaak versnelt en is er een veel intensere beleving.

Het is alsof je een Meester uit het verre oosten altijd bij je draagt om je te begeleiden in je proces. Deze waren in vroeger tijden de enigen die de Awakening-initiatie konden geven. Met het dragen van de EoE-Hanger komen ‘the Issues komen hier letterlijk out of the Tissues’..hoe wordt het nog beter dan dit?
We zijn zo gewend om alles een plekje te geven, op een gegeven moment zit het
lichaam gewoon vol. Een andere manier is loslaten met gemak, wat kies jij?

Bestel nu>>

Era of Enlightenment-Systemen

De geenergetizeerde EoE-Systemen zijn een fantastische aanwinst voor je huiskamer of je praktijkruimte, voor de tantra-liefhebbers ook  voor de slaapkamer leuk om te experimenteren!

Apatiet Blauw  3.7 kg 1.465 euro

Amethist  2.3 kg 800 euro

Citrien 750 euro


Bestel nu>>

Deze natuurlijke kunstwerken zullen veel bewondering oogsten  wanneer mensen de ruimte betreden waarin ze staan. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, binnen een klein uur neemt het EoE- Systeem met zachte, krachtige, liefdevolle energie de hele ruimte in en gaat de harten raken van iedereen die in deze ruimte aanwezig is.

Het verstand wordt stiller het hart gaat open. Ze hebben dezelfde werking als de hangers. Iedere bol heeft net een andere touch, een andere manier zeg maar, om binnen te komen in je energetisch systeem:

  • de Apatiet gaat meer via het hart,
  • de Amethist raakt de mind meer, is hierom super goed voor mensen die heel veel in hun hoofd zitten,
  • de Citrien geeft een vrolijke touch op zelfexpressie en zelfvertrouwen en is fijn als er kinderen in huis zijn, of in de praktijkruimte als je veel met mensen bezig bent.

De ERA of ENLIGHTENMENT -SYSTEMEN bestaan uit geenergetizeerde mineralen bollen, die staan op een geenergetizeerde labradorietplaat van 20x20x3 cm met daarop de grafische tekening van de Flower of Life met de Rainbow-body energie erin verwerkt.

Wil je dat ik uitmeet welke het beste past bij jou of meer info, Mail mij: Litsakundalini@gmail.com