Era of Enlightenment (EoE) Geenergetizeerde Kundalini Hangers:

Vogelkristal 24 facetten natuurlijk Quartz: rond 6cm  245 euro
Vogelkristal 24 facetten natuurlijk Amethist: rond 7cm 230 euro


Reikwijdte: de EoE Kundalini Hangers stralen ruim 1 meter breed= 2m horizontaal en ruim 5m hoog=10m radius omdat ze rond zijn.

Deze prachtige hangers zijn levende natuurproducten en met de hand geslepen, ze kunnen dus variëren in millimeters en kleur. Dat hangt iedere keer van de uitgegraven edelstenen af die bewerkt worden.

Gewoon door het dragen van deze prachtige geenergetizeerde Kundalini hangers stap je je proces in. De Kundalini wordt goed aangewakkerd, wat een licht fijn gevoel teweeg brengt in de hartchakra. Eenzelfde reactie die wij vaak terugkrijgen van mensen is dat ze de hanger zien als  “mijn vriendje”  of  “als ik hem vergeet om te doen mis ik hem”. De Kundalini hangers en -systemen aarden, openen het hart en maken het hoofd ‘stil’. Mediteren hoeft niet maar mag wel natuurlijk. De hangers verdiepen energetische sessie’s bv in het sjamanisme, engelenenergie, ilahinoor, white time healing, tantra, reiki enz enz… als je ze meeneemt naar een vipassana-, stilte-, wandel-, meditatie- retraite etc. worden processen verdiept, vaak versnelt en is er een veel intensere beleving.

Het is alsof je een Meester uit het verre oosten altijd bij je draagt om je te begeleiden in je proces. Deze waren in vroeger tijden de enigen die de Kundalini- initiatie konden geven.
Het kan zijn dat er tijdelijk verschillende emoties of lichte pijnen opkomen om gezien en opgeschoond te worden: lichte druk in het lichaam, nek-, hoofdpijn, oud verdriet wat naar boven komt.

‘the Issues komen hier letterlijk out of the Tissues’..hoe wordt het nog beter dan dit?
We zijn zo gewend om alles een plekje te geven, op een gegeven moment zit het
lichaam gewoon vol. Een andere manier is loslaten met gemak, wat kies jij?

Mocht je te maken krijgen met bovengenoemde Kundalini Symptomen en deze als zeer ongemakkelijk ervaren, dan kan je een paar dagen je Kundalini Hanger af doen of je kan rechtop gaan staan met je hielen tegen een rechte muur aan, schouders naar achteren, recht voor je uit kijken en ongeveer 10 min vanuit onder je voeten door je hele lijf ademen, door je kruin-chakra heen naar boven tot hoofdpijn of druk uit je lichaam verdwijnt.

Bestel nu>>

 

Kundalini Systemen

De geenergetizeerde Kundalini Systemen zijn een fantastische aanwinst voor je huiskamer of je praktijkruimte, voor de slaapkamer zijn ze te sterk..of je moet het leuk vinden te experimenteren!

Apatiet Blauw  3.7 kg 1.465 euro
Amethist  2.3 kg 800 euro
Citrien 750 euro


Bestel nu>>

Deze natuurlijke kunstwerken zullen veel bewondering oogsten  wanneer mensen de ruimte betreden waarin ze staan. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, binnen een klein uur neemt het Kundalini Systeem met zachte, liefdevolle energie de hele ruimte in en gaat de harten raken van iedereen die in deze ruimte aanwezig is.

Het verstand wordt stiller het hart gaat open. Ze hebben dezelfde werking als de hangers. Iedere bol heeft net een andere touch, een andere manier zeg maar, om binnen te komen in je energetisch systeem:

  • de Apatiet gaat meer via het hart,
  • de Amethist raakt de mind meer, is hierom super goed voor mensen die heel veel in hun hoofd zitten,
  • de Citrien geeft een vrolijke touch op zelfexpressie en zelfvertrouwen en is fijn als er kinderen in huis zijn, of in de praktijkruimte als je veel met mensen bezig bent.

De ERA of ENLIGHTENMENT KUNDALINI-SYSTEMEN bestaan uit geenergetizeerde mineralen bollen, die staan op een geenergetizeerde labradoplaat van 20x20x3 cm met daarop de grafische tekening van de Flower of Life met de Rainbow-body energie erin verwerkt.

Wil je dat ik meet welke het beste past bij jou of meer info, Mail mij: Litsakundalini@gmail.com