Wie Ben Ik, Litsa

Litsa van Ouwerkerk

IEMAND die jarenlang alleen maar bezig was met zoeken naar wat het leven nu eigenlijk is, die heel veel gedaan heeft met energieën en IEMAND die veel in ‘spiritueel lijden’ heeft gezeten en werkelijk niets van deze wereld snapte. En ook IEMAND die veel heeft geroller-coasterd in het leven…

DEZE EGO-LAGEN zijn nu door de Kudalini energie opgelost samen met VELE anderen van pijn, verdriet, wanhoop etc. Ik zal nooit vergeten hoe tijdens een retraite in India waar werd uitgelegd dat degene die zoekt, de ZOEKER dus niets anders was dan een van de vele ego-lagen die OOK (als zoeker) wilde overleven…en dus NOOIT zou vinden: HET moment dat ik DAT doorhad verdween deze egolaag binnen een paar seconden en hield het zoeken op voor mij, daar ter plekke! Wat een ruimte was er opeens..

Door het oplossen van steeds meer ego-lagen ontstaat er steeds weer opnieuw een nieuwe realiteit: mijn leven is nu veel meer vanuit het HART. Alles voelt vanuit deze hogere Hartfrequentie Lichter, Blijer en gaat met Groter Gemak dan voorheen. Ook de niet leuke dingen die natuurlijk ook nog steeds voorbij komen. In plaats van te zoeken, leef ik nu vanuit de vraag van: Wat is er allemaal mogelijk in mijn leven? Welke mogelijkheden heb ik nog niet gezien?

Ik vraag wat voor bijdrage het Universum nog meer kan zijn voor mij op alle gebieden in het leven en wat ik kan doen om MOOIE & BLIJE veranderingen BIJ ANDEREN in gang te zetten.

 

Over Edwin

Edwin van Ouwerkerk

Tegen mijn fantastische geniale man & researcher, heb ik al vanaf het begin dat wij elkaar ontmoetten, gezegd: “jij bent geboren voor grote dingen, alleen  weet je het nog niet”.

Vanuit de hogere natuurkundige wetenschappen (energie) heeft hij de link naar spiritualiteit gelegd in zijn onderzoek naar het Ego (energie) en heeft deze weten te combineren. Best out of both world’s is na al die jaren nog steeds zijn motto en niet zomaar iets aannemen zonder het zelf onderzocht te hebben. Na vele boeken gelezen te hebben, langere pelgrimsreizen naar India, verschillende energetische workshops etc en de nodige research, zijn in een proces van jaren de Kundalini-generator en -producten ontstaan. Dit proces valt niet in een paar woorden te omschrijven want dan zou ik het zeker tekort doen.

Je kan hier meer over lezen op: www.kundalini-tools.nl of www.satsang-maarssen.nl
Omdat het heel veel is en in het Engels, zullen nieuwsbrieven hier ook over gaan en zelfs nog meer uitgediept worden.

 

 

 

ONZE VISIE & MISSIE

We leven in FANTASTISCHE tijd van GROTE bewustzijnsveranderingen waarin we grote hoeveelheden bagage los mogen laten. NU is ook de tijd om van de collectieve mind-machine uit te pluggen, ons ego helemaal te laten oplossen in het hart, en op deze plek ook in onze essentie kunnen zakken om ons leven naar een hoger plan te tillen en weer in harmonie met moeder aarde en elkaar te gaan leven.

Hier speelt de Kundalini een grote rol in, als deze namelijk ontwaakt, wordt het ego steeds kleiner en kleiner en de hart-frequentie steeds groter en groter.

Hier zien wij onze missie: mensen bekend maken met de Kundalini en onze Kundalini producten om dit hele proces van Global awakening te versnellen.

DUIZENDEN jaren lang al, zijn er over de hele wereld mensen die hun leven hebben gewijd aan dit doel: als MENSHEID IN ZIJN GEHEEL TE ONTWAKEN. Het werkt als een sneeuwballen effect, bij hoe meer mensen het Kundalini vuur brand en hoe groter dat vuur is, hoe makkelijker en bij NOG meer mensen je dit vuurtje ook kan laten branden.

Het grote voorwerk is al gedaan en duizenden jaren terug al begonnen: denk aan Yogi’s, Boedhisten, de Meesters uit het verre oosten, vele latere Guru’s en organisaties die nog steeds actief zijn zoals: Osho, moeder Amma, David Wagner, Braco, moeder Meera, Isha- foundation en Oneness University, Acces Consciousness van Gary Douglas.. O’hoponopono en vele meer die ik wel ken en niet ken. En niet te onderschatten wat ‘wij’ de gewone mens nog steeds doen, ieder op zijn eigen manier.

Hoeveel mensen gaan wel niet door burn-outs heen de laatste jaren en gooien daarna het roer om in hun leven, door opeens dat te kiezen waar ze echt een blij hart van krijgen zijn ze een bijdrage aan iedereen op deze aarde. Hoe blijer het hart, hoe toleranter men is, hoe minder ruzie, Dit geldt niet alleen in het klein maar ook in het groot: hoe meer mensen leven vanuit hun hart hoe minder oorlog.

Er is in deze tijd ook een grote behoefte bij mensen om aan zelf ontwikkeling te doen, yoga-retraites, mindfulness, intuïtieve- of energetische cursussen zijn helemaal in. Zelfs de mensen die ogenschijnlijk NIETS doen dragen bij, sommige stralen van nature, en andere die zijn er om ons te triggeren, zodat we kunnen opruimen. We zijn uiteindelijk allemaal met elkaar verbonden. Er is een gezegde dat zegt: Door 7 handen te schudden omarm je de hele wereld.

 

Ook hebben wij door de jaren heen echt een groot verschil zelf ervaren en gezien bij de mensen om ons heen, na onze Kundalini awakening in Duitsland, ergens in 2003 of zo, was het heel heftig!

 

Ik (Litsa) viel een paar keer bijna flauw bij het opstaan, omdat ik met een kussen had geslapen die een  kromming in mijn nek teweeg bracht, met als gevolg dat het energetisch kanaal in mijn ruggengraat niet recht stond gedurende de nacht, en dus de grote stroom Kundalini-energie er niet helemaal vrij doorheen kon stromen. Meer dan 10 Jaar heb ik vanaf die tijd zonder kussen geslapen zodat mijn nek+ hoofd in een recht lijn bleven tijdens mijn slaap, voor een vrije doorstroom.

 

Na deze initiatie hebben we vele andere dingen gedaan en na een retraite in India, zijn we weer thuis in NL meditatie/ deeksha-avonden bij ons thuis gaan houden.  Jarenlang verwelkomden we 2x per maand 40-45 mensen bij ons thuis, om na een gezamenlijke meditatie deeksha’s uit te wisselen (universele/divine energieoverdracht via het hoofd) om het Kundalini vuur flink te laten branden. Ook organiseerden we 2x per jaar 2-daagse Energie-Powerdagen van 9 tot 10 voor dit zelfde doel.

 

Edwin heeft 2-3 jaar een grote blauwe plek op zijn onderrug gehad en tijdens de deeksha’s (energieoverdracht) voelde ik de kundalini, als hete lava, langzaam kruipend door mijn rug naar boven gaan, en kromde mijn rug zich van de pijn. Mensen bewogen tijdens de kundalini-meditatie met hun hoofd of lichaam, ook kwamen er mensen in bliss en extase (ik niet)…een aantal jaren lang gebeurde er heel veel bij iedereen.

 

Na 2012 hebben wij inderdaad een shift ervaren en om ons heen gezien..langzaam maar zeker werd alles een heel stuk rustiger en kwamen er nieuwe ontwikkelingen waaronder ook de genergetizeerde Kundalini -Generator,   —  -Hangers en -Systemen.
We geven nog steeds 1x in de 6 wk ongeveer een meditatie avond in de directe nabijheid nu van de zeer krachtige en liefdevolle energie van de Kundalini generator  (2 bij 2 meter). Ego- laagjes, ook de subtielere lossen steeds makkelijker op. De ene keer zijn we met 17 dan weer 25 man bij elkaar waaronder ook steeds meer nieuwe mensen..

 

Geen extreem wilde bewegingen meer, zwaar lijden en huilen en nog dieper lijden..Natuurlijk gaan we nog steeds door dingen heen, maar met meer gemak…. alles voelt zachter en liefdevoller…hoe, wordt het nog mooier dan dit..? en wat is er nog meer mogelijk?